Vállalati infokommunikációs fejlesztés

Vállalati infokommunikációs fejlesztés valósult meg a metmax europe Zrt-nél

 

A MetMax Europe Zrt-nél európai uniós támogatásból vállalati infokommunikációs fejlesztés támogatása valósult meg eszköz- és szoftverbeszerzéssel. A társaság célja pályázat keretében megvalósuló fejlesztéssel a piaci részesedés megtartása, a nemzetközi versenyképesség növelése, a tevékenységének erősítése. A fejlesztés megvalósításához a MetMax Europe Zrt. 10,35 millió forint vissza nem térítendő támogatásban részesült. A pályázat összköltsége 28,88 millió forint. A támogatási intenzitás mértéke: 40%.

 

A MetMax Europe egy több évtizedes múltra visszatekintő fémmegmunkáló vállalat, melynek fő profilja nagypontosságú komplex fogácsolt készülékek, alkatrészek gyártása egyedi kis-, közepes sorozatban, valamint nagy bonyolultságú és magas minőségi gépalkatrészek előállítása. A GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2017-00161 számú projekt keretében bevezetésre került az IDR – Iktató és Dokumentumkezelő Rendszer, kiépítésre került a Cimco DNX-Max MDC-Max rendszer 70db CNC szerszámgépre, illetve megvalósultak a projekthez kapcsolódó Kötelező kommunikációs elemek. A fejlesztés a kontrolling és döntéstámogatás, valamint az elektronikus iratkezelési rendszer területen került megvalósításra.

 

A projekt megvalósításának eredményeként az ERP rendszer olyan integrált funkciókkal került bővítésre, amely eddig nem volt elérhető, illetve javult az elérhető funkciók adattartamának pontossága. A fejlesztés sikeres megvalósítása segíti a vállalkozás hatékonyságát, termelékenységét, a jövedelemteremtő képességét, nagyobb megrendelésszám befogadását, az éves árbevétel és végső soron az üzemi eredmény növekedését.

 

A vállalkozás az infokommunikációs fejlesztés megvalósításával nagyobb megrendelői elvárásoknak is képes megfelelni, s a beruházás a szolgáltatási színvonal emelkedését is biztosítja. A projekt a MetMax Europe Zrt. 9028 Győr, Régi-Veszprémi út 14-16. szám alatti telephelyén valósul meg, a Széchenyi 2020 program keretében. A projekt fizikai befejezési időpontja: 2019.09.30.

 

A hosszú távú fejlődéshez nélkülözhetetlen a fejlesztés, amely egyben a társaság szolgáltatási színvonalának minőségi növekedését reprezentálja. Az uniós támogatás segítségével, a megvalósított fejlesztésnek köszönhetően a MetMax Zrt. hatékonyabban tudja a vevői igényeket kielégíteni, s a projekt kedvezőbb feltételeket teremt az árbevétel növeléséhez.

 

További információ kérhető:

MetMax Europe Zrt.

9028 Győr, Régi Veszprémi u 14-16.

E-mail: info@metmax.hu