Elérhetőségek

Székhely: 1021 Budapest, Völgy utca 10./B.
Gyártó telephely: 9086 Töltéstava, Lévay Henrik utca 1.
Telefon: +36 (30) 1757098
E-mail: info@metmax.hu

Visszaélés bejelentés: Általános tájékoztató

Vezetőség

CSOMA ANDRÁS

vezérigazgató

Csoma András a Budapest Közgazdaságtudományi Egyetemen szerzett közgazdász, majd a Budapesti Műszaki Egyetemen okleveles ingatlanszakértő diplomát. Évtizedes vezetői tapasztalatot gyűjtött többek között Raiffeisen Befektetési Alapkezelőnél és a Biggeorge Propertynél, több társaságnál és szervezetnél töltött be igazgatósági- illetve felügyelő bizottsági tagságot – így volt a Befektetési Alapkezelők és Vagyonkezelők Szövetsége, illetve az RICS Magyarország elnökségi tagja is. Csaknem húsz év befektetési banki, alapkezelői és ingatlanfejlesztői tapasztattal 2016-ban megalapította a Vestin Equity-t, mint saját befektető és vagyonkezelő cégét, mely – saját befektetői szerepvállalása mellett – elsősorban ingatlan- és magántőke ügyletek szervezésével foglalkozik. A Vestin Equity a Primestone Ingatlan Befektetési Alapkezelő és a Vestin Private Equity Kockázat Tőkealapkezelő tulajdonosa. 2016-ban a Vestin Equity által szervezett magántőke ügylet keretében a MetMax Europe Zrt. résztulajdonosa lett, ahol azóta is ügyvezetőként dolgozik.

TIBOLD GERGELY

vevői kapcsolattartó

Tibold Gergely a Széchenyi István Egyetemen szerzett diplomát Gazdálkodási és Menedzsment Szak Pénzügyi specializáció szakirányon. Dolgozott Angliában a Chandlers Farm Equipment Ltd (Grantham) és Witham Specialist Vehicles Ltd (Grantham) pénzügyi részlegén. Magyarországon 2011-től a Propex Kft-nél töltött be logisztikai operátor pozíciót, ahol 2013-tól logisztikai referens munkakörben alkalmazták. 2017 októberétől a MetMax Europe Kft. vevői kapcsolattartója.

VASS ZOLTÁN

technológiai vezető

Vass Zoltán a Széchenyi István Egyetemen szerzett diplomát Gépészmérnöki Szak Minőségirányítási szakirányon. Pályafutását 2001-ben a szombathelyi MVJ Kft.-nél kezdte, mint szerkesztő-tervező. Onnan 2003-ban a győri Széchenyi István Egyetem Anyagismereti, és Járműgyártási tanszékre került, ahol a gyártási technológiákkal, CAD-del, majd CAM-mel is foglalkozott. 2010-ben a Borsodi Műhely Kft-nél CAM mérnöki feladatai mellett a tanulóképzésért is felelős volt. 2017-ben mint gyártás-előkészítési vezető váltott a MetMax Europe-hoz, ahol azóta is technológiai vezetőként dolgozik.

PÁNCZÉR ZOLTÁN

üzemvezető

Pánczér Zoltán az érettségit követően könnyűgépvezetői képesítést szerzett. Köszörűsként dolgozott a Rába Magyar Vagon és Gépgyárban majd a Polimetálban. Ezt követően műszakvezetőként helyezkedett el a Rába Front Kft-nél. 2003-ban került a MetMax Europe-hoz, ahol először termelésirányító volt, 2017-től pedig üzemvezetői pozícióban felel a termelési folyamatok működtetéséért.

BACSA CSABA

gyártástámogató technológiai vezető

Bacsa Csaba az érettségi után forgácsoló képesítést szerzett az orosházi Ipari Szakmunkásképző Intézetben. Gépkezelőként, illetve CNC programazóként dolgozott a Linamar Zrt-nél. 2004-ben került a CNC Rapidhoz, ahol 2013-ig gépbeállító, CNC programozó pozícióban dolgozott.  Ezt követően ügyvezetője volt a Global Metalworking Kft-nek, üzemvezetője a Power Tools Kft-nek.  2018-ban csatlakozott ismét a CNC Rapidhoz – immár MetMax Europe-hoz – mint gyártástámogató technológiai vezető.